tisdag 4 februari 2014

Revidering

Jag har ju satt upp ett par nyårslöften. Jag skall stasha in allt mitt garn på Ravelry och det kommer inte bli några problem att få gjort. Men sedan så får jag nog revidera lite. Jag ska verkligen göra vad jag kan för att göra klart alla UFO'n, men det här med att bara ha ett pågående projekt samtidigt, det får jag jag rucka lite på. Just nu har jag två. Rockefeller stickar jag och Linda som en kal (borde hitta på ett annat namn på det, kal låter töntigt) och så är det de där strumporna Timothy. Vad gäller Rockefeller får jag vänta in Linda lite och då har jag bara Timothy kvar och dem borde jag kunna sticka klart rätt snabbt. Då återstår bara Rockefeller och där behöver jag ju vänta som sagt så det här håller ju inte. Jag behöver ett nytt projekt som är roligt. UFO'na är rätt trist ändå. Och jag ska försöka göra klart dem i år, men jag tänker liksom att man ska ju sticka för att det är roligt, inte för att man måste. Lustfylld stickning är den bästa och varför ska jag tvinga mig till något annat? Och det här med nyårslöften är ju rätt töntigt ändå. Har aldrig gillat det egentligen. Varför sysslar jag med sånt för?

I övrigt har jag stickat klart Flow! Jag har bara blockningen kvar nu och den drar jag mig lite för. Den blev så jäkla stor! Det gick åt mer än 100 m garn än vad beskrivningen sade. Men jag tror den blir riktigt najs! Jag har stickat massa fel men jag hoppas det inte kommer synas. Den var faktiskt lite klurig. Inte ett helt passande namn faktiskt, och jag lärde mig faktiskt aldrig diagrammet utantill. Men den var skoj att sticka! Jag återkommer med bilden så fort den är blockad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sveriges second handprofil och loppistips #28: Erikshjälpen Rosenlund och dagens hållbara outfit #29

I torsdags var jag faktiskt ute på baluns! Ja, jag vet att vi har restriktioner igen och jag är ändå rätt restriktiv med vad jag gör men här...